Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Iphone: Alleen Geluid Bij Bellen – Tips En Oplossingen

Iphone: Alleen Geluid Bij Bellen – Tips En Oplossingen

Minder geluid tijdens het bellen op de iPhone, werkt alleen via internetbellen zoals WhatsApp

Iphone: Alleen Geluid Bij Bellen – Tips En Oplossingen

Minder Geluid Tijdens Het Bellen Op De Iphone, Werkt Alleen Via Internetbellen Zoals Whatsapp

Keywords searched by users: iphone alleen geluid bij bellen iphone geluid telefoongesprek zacht, iphone geen geluid bij bellen wel luidspreker, belsignaal iphone aanzetten, geluid iphone 12 zacht tijdens bellen, geluid iphone zacht, geen geluid iphone filmpjes, geluid bij opladen iphone uitzetten, geen geluid bij bellen iphone

Probleem met geluid tijdens het bellen oplossen

Het is erg frustrerend wanneer je geen geluid hoort tijdens het bellen op je iPhone. Dit probleem kan voorkomen bij verschillende iPhone-modellen en kan te maken hebben met verschillende factoren. Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt volgen om dit probleem op te lossen. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende oorzaken van dit probleem bespreken en oplossingen bieden.

Controleer het volume van je iPhone

De eerste stap die je moet nemen bij het oplossen van geluidsproblemen tijdens het bellen is het controleren van het volume van je iPhone. Het is mogelijk dat het volume per ongeluk laag is ingesteld of is uitgeschakeld.

– Om het volume van je iPhone te controleren, zoek je naar de volumeknoppen aan de zijkant van je apparaat. Deze bevinden zich meestal aan de linkerkant.
– Zorg ervoor dat de volumeknoppen niet zijn ingedrukt en dat het volume omhoog is aangepast. Je kunt het volume aanpassen door de knoppen omhoog of omlaag te schuiven.

Controleer of de beltoon is ingeschakeld

Een andere mogelijke oorzaak van het probleem is dat de beltoon is uitgeschakeld of dat het geluid is gedempt. Volg deze stappen om te controleren of de beltoon is ingeschakeld:

– Ga naar ‘Instellingen’ op je iPhone en tik op ‘Geluiden’ (of ‘Geluid en haptische feedback’).
– Zoek de optie ‘Beltoon’ en tik erop.
– Blader door de lijst met beltonen en selecteer er een.
– Als je de beltoon hoort terwijl je een beltoon selecteert, betekent dit dat het geluid is ingeschakeld. Als je de beltoon niet hoort, moet je mogelijk het geluid inschakelen.

Schakel de Niet Storen-modus uit

Misschien staat je iPhone in de Niet Storen-modus, wat ervoor zorgt dat inkomende oproepen worden gedempt. Volg deze stappen om de Niet Storen-modus uit te schakelen:

– Veeg op je iPhone omhoog vanaf de onderkant van het scherm (voor modellen zonder homeknop) of veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm (voor modellen met Face ID).
– Hierdoor wordt het bedieningspaneel geopend.
– Zoek het icoon ‘Niet Storen’ en tik erop om het uit te schakelen. Het icoon ziet eruit als een halve maan.

Reset de instellingen van je iPhone

Als het probleem nog steeds aanhoudt, kan het helpen om de instellingen van je iPhone te resetten. Dit zorgt ervoor dat alle instellingen worden teruggezet naar de standaardwaarden, maar je gegevens en bestanden blijven behouden. Volg deze stappen om de instellingen te resetten:

– Ga naar ‘Instellingen’ op je iPhone en tik op ‘Algemeen’.
– Blader omlaag en tik op ‘Stel opnieuw in’.
– Tik op ‘Herstel alle instellingen’. Je moet mogelijk je toegangscode invoeren om deze actie te bevestigen.
– Nadat de iPhone de instellingen heeft gereset, wordt je apparaat opnieuw opgestart. Controleer of het geluid nu werkt tijdens het bellen.

Controleer of de luidspreker functioneert

Als geen van de bovenstaande stappen het probleem heeft opgelost, kan er mogelijk een probleem zijn met de luidspreker van je iPhone. Volg deze stappen om de luidspreker te testen:

– Open de app ‘Dictafoon’ op je iPhone. Dit is de standaardapp voor het opnemen van audio.
– Tik op de opnameknop en spreek iets in. Houd het volume hoog terwijl je praat.
– Stop de opname en speel het af. Luister of je je stem kunt horen.
– Als je je stem kunt horen, functioneert de luidspreker normaal. Als je geen geluid hoort, moet je mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Apple voor verdere ondersteuning.

Tips om geluidsproblemen op je iPhone op te lossen

Hier zijn enkele handige tips die je kunnen helpen bij het oplossen van geluidsproblemen op je iPhone:

– Controleer regelmatig of er software-updates beschikbaar zijn voor je iPhone. Deze updates kunnen bugfixes bevatten die mogelijk het geluidsprobleem oplossen.
– Start je iPhone regelmatig opnieuw op. Dit kan eventuele tijdelijke softwareproblemen oplossen.
– Als je een beschermhoes op je iPhone hebt, probeer deze dan te verwijderen en controleer of het geluid nu werkt tijdens het bellen. Sommige hoesjes kunnen de geluidskwaliteit beïnvloeden.
– Reinig de luidsprekergrill van je iPhone. Soms kan vuil of stof de geluidskwaliteit beïnvloeden.
– Zorg ervoor dat je het geluidsvolume van individuele apps niet hebt gedempt. Controleer de instellingen van elke app om te zien of het geluid is ingeschakeld.

Met deze stappen en tips zou je in staat moeten zijn om het geluidsprobleem tijdens het bellen op je iPhone op te lossen. Als het probleem aanhoudt, raden we je aan contact op te nemen met een professionele technicus of de klantenservice van Apple voor verdere hulp.

FAQs

1. Waarom hoor ik alleen geluid tijdens het bellen op mijn iPhone?
Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals het volume dat per ongeluk laag is ingesteld, de beltoon die is uitgeschakeld, de Niet Storen-modus die is ingeschakeld of een probleem met de luidspreker van je iPhone.

2. Hoe controleer ik het volume van mijn iPhone?
Om het volume van je iPhone te controleren, zoek je naar de volumeknoppen aan de zijkant van je apparaat. Zorg ervoor dat de volumeknoppen niet zijn ingedrukt en dat het volume omhoog is aangepast.

3. Hoe schakel ik de Niet Storen-modus uit op mijn iPhone?
Veeg op je iPhone omhoog vanaf de onderkant van het scherm (voor modellen zonder homeknop) of veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm (voor modellen met Face ID) om het bedieningspaneel te openen. Zoek het icoon ‘Niet Storen’ (een halve maan) en tik erop om het uit te schakelen.

4. Wat moet ik doen als ik geen geluid hoor tijdens het bellen, zelfs na het volgen van de bovenstaande stappen?
Als het probleem aanhoudt, kan er een probleem zijn met de luidspreker van je iPhone. Probeer de luidspreker te testen met behulp van de app ‘Dictafoon’. Als je nog steeds geen geluid hoort, raden we je aan contact op te nemen met de klantenservice van Apple voor verdere ondersteuning.

5. Zijn er nog andere tips om geluidsproblemen op mijn iPhone op te lossen?
Ja, hier zijn nog een paar tips die je kunt proberen: zorg ervoor dat je regelmatig software-updates installeert, start je iPhone regelmatig opnieuw op, verwijder eventuele beschermhoezen, reinig de luidsprekergrill en controleer de instellingen van individuele apps om te zien of het geluid is ingeschakeld.

Categories: Delen 16 Iphone Alleen Geluid Bij Bellen

Minder geluid tijdens het bellen op de iPhone, werkt alleen via internetbellen zoals WhatsApp
Minder geluid tijdens het bellen op de iPhone, werkt alleen via internetbellen zoals WhatsApp

Een geluid op de iPhone laten afspelen wanneer deze wordt in- of uitgeschakeld. Op de iPhone 14 of een nieuwer model kun je een geluid laten afspelen wanneer de iPhone wordt in- en uitgeschakeld. Tik in Instellingen op ‘Toegankelijkheid’ > ‘Audio/Visueel’. Schakel ‘Geluiden voor aan- en uitzetten’ in.Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden’ (of ‘Instellingen’ > ‘Horen en voelen’) en schuif de regelaar ‘Beltoon en meldingen’ een paar keer heen en weer. Als je geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar ‘Beltoon en meldingen’ grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.Ga naar Zoeken op de taakbalk, typ probleemoplosser voor audio en selecteer Problemen met het afspelen van geluid in de resultaten zoeken en oplossen om de probleemoplosser te starten. Selecteer Volgende en selecteer vervolgens het apparaat dat u wilt oplossen en ga vervolgens door met de probleemoplosser.

Android 10
  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Tik op Niet storen.
  4. Tik op Uitzonderingen toestaan.
  5. Tik op Oproepen van.
  6. Er verschijnen meerdere opties. Tik op Alle om telefoontjes van alle bellers toe te staan. …
  7. Tik op de schuifbalk achter ‘Bellers herhalen’ als deze balk nog niet blauw gekleurd is.

Hoe Alleen Geluid Bellen Aan?

Hoe kun je alleen geluidstoename inschakelen tijdens telefoongesprekken?

Om alleen geluidsbellen in te schakelen op Android 10, volg je de onderstaande stappen:

1. Tik op Instellingen.
2. Tik op Meldingen.
3. Tik op Niet storen.
4. Tik op Uitzonderingen toestaan.
5. Tik op Oproepen van.
6. Je ziet meerdere opties. Tik op ‘Alle’ om telefoontjes van alle bellers toe te staan.
7. Tik op de schuifbalk achter ‘Bellers herhalen’ als deze balk nog niet blauw is gekleurd.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat geluid tijdens telefoongesprekken wordt ingeschakeld. Let op: deze instructies zijn van toepassing op Android 10 en kunnen verschillen voor andere versies van het besturingssysteem. Controleer indien nodig de specifieke instructies voor jouw apparaat.
[26 januari 2023]

Hoe Krijg Ik Geluid Terug Op Mijn Iphone?

Hoe krijg ik geluid terug op mijn iPhone? Om het geluid op je iPhone te herstellen, kun je naar ‘Instellingen’ gaan en vervolgens naar ‘Geluiden’ (of ‘Instellingen’ > ‘Horen en voelen’) navigeren. Schuif de regelaar ‘Beltoon en meldingen’ een paar keer heen en weer. Als je nog steeds geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar ‘Beltoon en meldingen’ grijs is, kan het zijn dat de luidspreker service nodig heeft. In dit geval kun je het beste contact opnemen met een professionele dienstverlener om het probleem op te lossen.

Hoe Krijg Ik Het Geluid Weer Terug?

Om het geluid weer terug te krijgen, kun je de volgende stappen volgen. Allereerst ga je naar de zoekbalk op de taakbalk. Typ “probleemoplosser voor audio” en selecteer “Problemen met het afspelen van geluid” in de zoekresultaten om de probleemoplosser te starten. Klik op “Volgende” en kies het specifieke apparaat dat je wilt repareren. Ga vervolgens verder met de probleemoplosser om het geluidsprobleem op te lossen.

Wat Moet Je Doen Als Er Geen Geluid Uit Je Iphone Komt?

Wat moet je doen als er geen geluid uit je iPhone komt?

Boven de volumeknoppen van je iPhone vind je een schakelaar. Je kunt deze schakelaar naar voren en naar achteren schuiven om het geluid in en uit te schakelen. Op het scherm verschijnt vervolgens een melding, die de status van het geluid weergeeft. Ook kun je op de schakelaar zien of het geluid aan staat. Als je iPhone nog steeds geen geluid produceert, zijn er andere stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of het geluid niet gedempt is via de instellingen van je iPhone. Ga naar Instellingen, selecteer Geluiden en Haptiek en zorg ervoor dat het geluid niet op stil is gezet. Als het geluid nog steeds niet werkt, kun je proberen om de iPhone te herstarten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden en vervolgens te schuiven om je iPhone uit te schakelen. Wacht een paar seconden en druk dan weer op de aan/uit-knop om je iPhone opnieuw op te starten. Als dit niet helpt, kan er mogelijk een probleem zijn met de luidspreker of de audiopoort. In dit geval is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Apple of om naar een erkend reparatiecentrum te gaan voor verdere assistentie.

Verzamelen 22 iphone alleen geluid bij bellen

Iphone Volume Van Beltonen En Meldingen Aanpassen - Appletips
Iphone Volume Van Beltonen En Meldingen Aanpassen – Appletips
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Iphone 6 Geen Geluid? - 3 Oplossingen! | Fixje
Iphone 6 Geen Geluid? – 3 Oplossingen! | Fixje
Apple Iphone 14 Kopen | Los Of Met Abonnement - Mobiel.Nl
Apple Iphone 14 Kopen | Los Of Met Abonnement – Mobiel.Nl
Iphone 7 En Iphone 7 Plus Geen Geluid Met Bellen (Audio Ic) - Bekijk De  Oplossing! | Fixje
Iphone 7 En Iphone 7 Plus Geen Geluid Met Bellen (Audio Ic) – Bekijk De Oplossing! | Fixje

See more here: p1.paulantonybuilders.com

Learn more about the topic iphone alleen geluid bij bellen.

See more: blog https://p1.paulantonybuilders.com/category/nieuws

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *