Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek De Betell Aaltenseweg 11, 7021 Hr Zelhem: Een Bijzondere Plek!

Ontdek De Betell Aaltenseweg 11, 7021 Hr Zelhem: Een Bijzondere Plek!

Jan Simmerink spreekt op de Betteld

Ontdek De Betell Aaltenseweg 11, 7021 Hr Zelhem: Een Bijzondere Plek!

Jan Simmerink Spreekt Op De Betteld

Keywords searched by users: de betteld aaltenseweg 11 7021 hr zelhem de betteld conferentie, de betteld locaties, plattegrond betteld zelhem, boerencamping zelhem, vakantiepark zelhem, svr camping zelhem, betteld – amerongen, natuurcamping zelhem

Over De Betteld

De Betteld is een prachtig vakantiepark en conferentiecentrum gelegen aan de Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem. Het park biedt een brede selectie aan faciliteiten en voorzieningen, evenals verschillende accommodaties en kampeerplekken voor een geweldige vakantie-ervaring. Met een scala aan activiteiten en evenementen is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of spirituele groei, De Betteld heeft het allemaal te bieden.

Ligging en Adres

De Betteld is gevestigd aan de Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem, in de prachtige provincie Gelderland, Nederland. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid voor gasten. Het vakantiepark en conferentiecentrum ligt in een groene omgeving en biedt een rustige en ontspannen sfeer.

Faciliteiten en Voorzieningen

De Betteld biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en voorzieningen om het verblijf van gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Het park heeft een receptie waar gasten terecht kunnen met hun vragen en verzoeken. Er is ook een restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Daarnaast is er een supermarkt waar gasten terecht kunnen voor dagelijkse boodschappen. Voor de sportliefhebbers zijn er diverse sportvelden en een zwembad. Daarnaast is er een speeltuin voor kinderen en is er een recreatieruimte waar activiteiten en evenementen worden georganiseerd.

Activiteiten en Evenementen

De Betteld biedt een gevarieerd scala aan activiteiten en evenementen voor zowel volwassenen als kinderen. Gasten kunnen deelnemen aan sportieve activiteiten zoals voetbal, volleybal, tennis en zwemmen. Er zijn ook avontuurlijke activiteiten zoals klimmen en abseilen. Daarnaast worden er culturele en creatieve workshops aangeboden, zoals schilderen, koken en dansen. Voor wie op zoek is naar spirituele groei, worden er ook christelijke conferenties en retraites georganiseerd. Deze conferenties bieden de mogelijkheid om te leren, te groeien en te inspireren.

Accommodaties en Kampeerplekken

De Betteld biedt verschillende accommodaties en kampeerplekken om aan de behoeften van alle gasten te voldoen. Er zijn comfortabele en volledig uitgeruste vakantiehuizen beschikbaar, ideaal voor gezinnen en groepen. Daarnaast heeft het park ook ruime kampeerplekken waar gasten met hun eigen tent, caravan of camper kunnen verblijven. Deze kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit en sanitaire voorzieningen. Gasten hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een boerencamping, een natuurcamping of een SVR camping.

Contactgegevens en Reserveringen

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf bij De Betteld of als je vragen hebt, kun je contact opnemen via de volgende gegevens:

– Website: www.betteldzelhem.nl
– E-mail: [email protected]
– Telefoon: +31 (0)314 – 62 17 73

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie, een avontuurlijke ervaring of spirituele groei, De Betteld heeft voor iedereen iets te bieden. Boek vandaag nog je verblijf en geniet van een geweldige tijd op dit prachtige vakantiepark en conferentiecentrum.

Veelgestelde vragen

1. Wat is De Betteld?
De Betteld is een vakantiepark en conferentiecentrum gelegen in Zelhem, Nederland. Het biedt verschillende accommodaties, kampeerplekken, activiteiten en evenementen.

2. Waar is De Betteld gelegen?
De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem, in de provincie Gelderland, Nederland.

3. Welke faciliteiten zijn beschikbaar bij De Betteld?
De Betteld heeft verschillende faciliteiten, waaronder een receptie, restaurant, supermarkt, sportvelden, zwembad, speeltuin en recreatieruimte.

4. Welke activiteiten kunnen gasten doen bij De Betteld?
Gasten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten zoals sporten, workshops, klimmen, abseilen en spirituele conferenties.

5. Welke accommodaties zijn beschikbaar bij De Betteld?
De Betteld biedt vakantiehuizen, kampeerplekken, boerencampings, natuurcampings en SVR campings.

6. Hoe kan ik contact opnemen met De Betteld?
Je kunt contact opnemen met De Betteld via de website www.betteldzelhem.nl, via e-mail naar [email protected] of via telefoonnummer +31 (0)314 – 62 17 73.

7. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij De Betteld?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten bij De Betteld.

8. Biedt De Betteld speciale evenementen of conferenties aan?
Ja, De Betteld organiseert regelmatig speciale evenementen en conferenties, met name op het gebied van spiritualiteit en geloof.

9. Kan ik online een verblijf boeken bij De Betteld?
Ja, je kunt een verblijf bij De Betteld boeken via hun website www.betteldzelhem.nl.

10. Accepteert De Betteld huisdieren?
Ja, De Betteld staat huisdieren toe op de kampeerplekken en bepaalde accommodaties. Het is belangrijk om dit van tevoren te vermelden bij het maken van een reservering.

Categories: Delen 56 De Betteld Aaltenseweg 11 7021 Hr Zelhem

Jan Simmerink spreekt op de Betteld
Jan Simmerink spreekt op de Betteld

Wat Is Een Christelijke Camping?

Een christelijke camping is een camping waar kerkdiensten en Bijbelstudies worden georganiseerd. Deze campings hechten veel waarde aan het bevorderen van de christelijke normen en waarden. Bovendien wordt de zondagsrust op deze campings gerespecteerd. Dit betekent dat er op zondag activiteiten worden beperkt om gelovigen de mogelijkheid te geven om de dag in rust en bezinning door te brengen. Het bijwonen van kerkdiensten en deelname aan Bijbelstudies zijn belangrijke onderdelen van de campingervaring op een christelijke camping.

Waar Mag Je Vrij Kamperen Met Een Camper?

Om vrij te kamperen met een camper zijn er voornamelijk mogelijkheden in Noord-Europese landen zoals Noorwegen, Zweden en Finland. Veel camperaars maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om daar vrij te staan. In deze landen geldt van oudsher het allemansrecht, wat inhoudt dat iedereen het recht heeft om land van iemand anders te betreden en te genieten van de natuur. Dit betekent dus dat kampeerders vrij kunnen rondreizen en hun camper op verschillende plekken kunnen parkeren in deze landen.

Waar Mag Ik Vrij Kamperen?

Waar mag ik vrij kamperen? Wildkamperen is verboden in Nederland met het doel de natuur te beschermen. Het is echter mogelijk om wild te kamperen onder de voorwaarden van paalkamperen, dat wordt toegestaan door Staatsbosbeheer. In heel Nederland zijn verschillende paalkampeerlocaties, waar je dus mag wildkamperen. Deze locaties bevinden zich in gebieden rondom de paal. 14 juni 2014.

Samenvatting 45 de betteld aaltenseweg 11 7021 hr zelhem

Christelijke Camping De Betteld Zelhem Met Zwembad Waterglijbaan  Waterspeeltuin Honden Toegestaan Achterhoek
Christelijke Camping De Betteld Zelhem Met Zwembad Waterglijbaan Waterspeeltuin Honden Toegestaan Achterhoek

See more here: p1.paulantonybuilders.com

Learn more about the topic de betteld aaltenseweg 11 7021 hr zelhem.

See more: blog https://p1.paulantonybuilders.com/category/nieuws

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *