Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Jaren 80 Make-Up Look: Terug In De Tijd Met Felle Kleuren En Grote Wimpers

Jaren 80 Make-Up Look: Terug In De Tijd Met Felle Kleuren En Grote Wimpers

1980's hair & makeup tutorial

Jaren 80 Make-Up Look: Terug In De Tijd Met Felle Kleuren En Grote Wimpers

1980’S Hair \U0026 Makeup Tutorial

Keywords searched by users: jaren 80 make-up look

De jaren 80 make-up look: Een uitgebreide handleiding

De jaren 80 make-up look is tegenwoordig een populaire trend die teruggrijpt naar de opvallende en gedurfde make-upstijl van de jaren 80. Met felgekleurde oogschaduw, prominente lippen en veel blush was de jaren 80 make-up look alles behalve subtiel. Als je geïnteresseerd bent om deze iconische look zelf te proberen, volg dan deze stapsgewijze handleiding om de perfecte jaren 80 make-up te creëren.

1. Kenmerken van de jaren 80 make-up look

De jaren 80 make-up look staat bekend om zijn kenmerkende stijl en opvallende elementen. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

– Felgekleurde oogschaduw: Felle kleuren zoals blauw, roze, paars en geel waren populair in de jaren 80. Oogschaduw werd vaak tot aan de wenkbrauwen aangebracht voor een dramatisch effect.

– Dikke eyeliner: Een dikke eyeliner langs de bovenste wimperrand zorgde voor een intense oogopslag. Vaak werd de eyeliner ook iets uitgeveegd naar de buitenste ooghoek voor een opvallend “winged” effect.

– Geaccentueerde wenkbrauwen: De wenkbrauwen werden zwaar aangezet met donkere wenkbrauwpotloden of oogschaduw om een sterke en gedefinieerde vorm te creëren.

– Felgekleurde blush: In de jaren 80 werd blush vaak op een zeer opvallende manier aangebracht. Felle kleuren zoals roze en perzik werden gebruikt om de wangen te benadrukken en een gezonde, blozende uitstraling te creëren.

– Opvallende lippen: De lippen werden vaak benadrukt met heldere en opvallende kleuren zoals rood, fuchsia en oranje. Matte lipsticks waren erg populair, maar glanzende glosses werden ook vaak gebruikt.

– Glitter en glans: De jaren 80 stonden bekend om hun liefde voor glans en glitter. Glitter oogschaduw, glanzende lipgloss en glinsterende highlighters waren allemaal onderdeel van de typische jaren 80 make-up look.

2. Stap voor stap instructies voor de jaren 80 make-up look

Nu je bekend bent met de kenmerken van de jaren 80 make-up look, is het tijd om aan de slag te gaan met de stap voor stap instructies:

Stap 1: Voorbereiden van de huid
Begin met het reinigen en hydrateren van je gezicht. Breng vervolgens een primer aan om ervoor te zorgen dat je make-up langer blijft zitten.

Stap 2: Foundation en concealer applicatie
Breng een foundation aan die past bij je huidskleur en blend deze goed in met een foundationkwast of een make-upspons. Gebruik indien nodig een concealer om eventuele onvolkomenheden te verbergen.

Stap 3: Het creëren van dramatische oogmake-up
Kies een felle kleur oogschaduw zoals blauw, paars of roze en breng deze aan op het gehele ooglid. Blend de kleur goed uit richting de wenkbrauwen. Gebruik vervolgens een donkere kleur in de crease van het ooglid om diepte te creëren. Maak de look af met een dikke zwarte eyeliner langs de bovenste wimperrand en mascara.

Stap 4: Accentueren van de wenkbrauwen
Gebruik een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder om je wenkbrauwen aan te zetten. Zorg ervoor dat de vorm van je wenkbrauwen duidelijk en gedefinieerd is.

Stap 5: Het gebruik van felle kleuren op de wangen
Breng een felle blush aan op de appels van je wangen en blend deze goed uit. Kies voor roze, perzik of een andere heldere kleur om de typische jaren 80 look te creëren.

Stap 6: Opvallende lippen
Kies een heldere en opvallende kleur lippenstift zoals rood, fuchsia of oranje en breng deze aan op je lippen. Als je een glanzende look wilt, kun je ook een lipgloss gebruiken.

Stap 7: Het toevoegen van glitter en glans
Breng eventueel glitteroogschaduw of een glanzende highlighter aan om extra glans en glitter aan de make-up look toe te voegen. Plaats de glitter op de oogleden of op de jukbeenderen voor een extra feestelijk effect.

Stap 8: Afwerking en fixatie van de make-up
Als laatste stap kun je een setting spray aanbrengen om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag op zijn plek blijft zitten. Hiermee fixeer je de make-up en voorkom je dat deze vervaagt of uitloopt.

FAQs

Vraag: Welke make-up merken hebben producten die geschikt zijn voor de jaren 80 make-up look?

Antwoord: Veel make-up merken hebben tegenwoordig producten die perfect zijn voor het creëren van de jaren 80 make-up look. Enkele populaire merken zijn MAC Cosmetics, Urban Decay, NYX Cosmetics en Too Faced.

Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn jaren 80 make-up look lang blijft zitten?

Antwoord: Het is belangrijk om een primer te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt. Daarnaast kun je een setting spray gebruiken om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag op zijn plek blijft zitten.

Vraag: Kan ik de jaren 80 make-up look aanpassen aan mijn persoonlijke stijl?

Antwoord: Absoluut! Hoewel de jaren 80 make-up look bekend staat om zijn opvallende en gedurfde stijl, kun je deze aanpassen aan je eigen voorkeuren en comfortniveau. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zachtere kleuren of de intensiteit verminderen.

Vraag: Kan ik de jaren 80 make-up look dragen voor een alledaagse gelegenheid?

Antwoord: Hoewel de jaren 80 make-up look vaak geassocieerd wordt met feesten en speciale gelegenheden, kun je deze zeker aanpassen voor een alledaagse look. Kies bijvoorbeeld voor subtielere kleuren en verminder de intensiteit van de make-up.

Afsluitende gedachten

Met deze uitgebreide handleiding kun je zelf de jaren 80 make-up look creëren. Of je nu een feestje hebt of gewoon zin hebt om een gedurfde en opvallende look te proberen, de jaren 80 make-up look biedt volop inspiratie. Experimenteer met verschillende kleuren en texturen en pas de look aan jouw persoonlijke stijl aan. Veel plezier en wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren!

Categories: Ontdekken 65 Jaren 80 Make-Up Look

1980's hair & makeup tutorial
1980’s hair & makeup tutorial

Update 41 jaren 80 make-up look

Decades Series* 1980S Makeup Tutorial 🔮 Vibrant Iconic Blush, Eyes & Lips!  - Youtube
Decades Series* 1980S Makeup Tutorial 🔮 Vibrant Iconic Blush, Eyes & Lips! – Youtube
Jaren 80 Make-Up ✨ | 80S Hair, 80S Hair Bands, 80S Hair And Makeup
Jaren 80 Make-Up ✨ | 80S Hair, 80S Hair Bands, 80S Hair And Makeup
Tutorial: 80'S Makeup Ad💄✨ - Youtube
Tutorial: 80’S Makeup Ad💄✨ – Youtube
Decades Series* 1980S Makeup Tutorial 🔮 Vibrant Iconic Blush, Eyes & Lips!  - Youtube
Decades Series* 1980S Makeup Tutorial 🔮 Vibrant Iconic Blush, Eyes & Lips! – Youtube
13 Ways To Do 80S Makeup And Hair - Wikihow
13 Ways To Do 80S Makeup And Hair – Wikihow
1980'S Haar & Make-Up Tutorial / Emma Keuven - Youtube
1980’S Haar & Make-Up Tutorial / Emma Keuven – Youtube
80S Makeup Tutorial - Youtube
80S Makeup Tutorial – Youtube

See more here: p1.paulantonybuilders.com

Learn more about the topic jaren 80 make-up look.

See more: https://p1.paulantonybuilders.com/category/nieuws

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *