Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Logo Maken In Photoshop: Creëer Een Uniek Merkembleem!

Logo Maken In Photoshop: Creëer Een Uniek Merkembleem!

LOGO MAKEN IN PHOTOSHOP - photoshop tutorial

Logo Maken In Photoshop: Creëer Een Uniek Merkembleem!

Logo Maken In Photoshop – Photoshop Tutorial

Keywords searched by users: logo maken in photoshop logo maken gratis, Make 3D logo in Photoshop, Thiết kế logo bằng Photoshop CS6, Thiết kế logo chữ bằng Photoshop, How to make logo in Photoshop, Mẫu Logo Photoshop, Photoshop logo, How to design a logo in Photoshop

Wat is een logo?

Een logo is een grafisch symbool dat wordt gebruikt om een bedrijf, merk, product of dienst te identificeren. Het logo vertegenwoordigt de identiteit en waarden van het bedrijf en wordt vaak gebruikt op verschillende marketingmaterialen, zoals visitekaartjes, briefpapier, advertenties en websites. Een goed ontworpen logo kan een krachtig en herkenbaar symbool worden dat de merkbekendheid vergroot en vertrouwen opwekt bij klanten.

Een logo is een belangrijk onderdeel van de branding van een bedrijf. Het moet de juiste boodschap overbrengen en de essentie van het bedrijf of merk vastleggen. Een goed logo moet eenvoudig, uniek, tijdloos en veelzijdig zijn. Het moet ook in staat zijn om in verschillende formaten en op verschillende media te worden gebruikt, zonder dat de herkenbaarheid verloren gaat.

Waarom zou je een logo maken in Photoshop?

Er zijn verschillende redenen waarom Photoshop een handig hulpmiddel kan zijn voor het maken van een logo. Ten eerste biedt het een breed scala aan tools en functies waarmee je creatieve ontwerpen kunt maken. Photoshop stelt je in staat om met verschillende lagen, tekststijlen, penselen en filters te werken, waardoor je volledige controle hebt over elk aspect van het ontwerp.

Daarnaast biedt Photoshop de mogelijkheid om afbeeldingen te bewerken en effecten toe te voegen. Hierdoor kun je complexe ontwerpen maken die visueel aantrekkelijk zijn en opvallen. Met Photoshop kun je ook afbeeldingen in verschillende formaten en resoluties opslaan, waardoor je het logo kunt aanpassen aan verschillende toepassingen, zoals print, web en sociale media.

Een ander voordeel van het gebruik van Photoshop is de flexibiliteit. Het programma is zeer veelzijdig en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Er zijn talloze tutorials en online bronnen beschikbaar die je kunnen helpen om de tool onder de knie te krijgen en je creativiteit te stimuleren.

Stappen voor het maken van een logo in Photoshop

Het maken van een logo in Photoshop kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste stappen kun je een professioneel resultaat behalen. Hier volgen de stappen die je moet volgen:

1. Bepaal het doel en de boodschap van het logo: Voordat je begint met het ontwerpen van het logo, moet je duidelijkheid hebben over het doel en de boodschap die je wilt overbrengen. Denk na over de waarden, de doelgroep en het imago van het bedrijf en vertaal deze aspecten in het ontwerp.

2. Brainstorm en schets ideeën: Neem de tijd om verschillende concepten en ideeën te bedenken en schets deze op papier. Dit helpt je om een beter beeld te krijgen van wat je wilt bereiken en hoe je het logo kunt vormgeven.

3. Start in Photoshop: Open Photoshop en maak een nieuw document aan met de gewenste afmetingen en resolutie. Dit is afhankelijk van waar je het logo voor wilt gebruiken.

4. Gebruik de juiste tools: Maak gebruik van de verschillende tools en functies in Photoshop om je ontwerp tot leven te brengen. Experimenteer met penselen, vormen en tekststijlen om het gewenste resultaat te bereiken.

5. Houd rekening met ontwerpprincipes: Volg de belangrijke ontwerpprincipes, zoals eenvoud, herkenbaarheid en originaliteit. Zorg ervoor dat het logo gemakkelijk te lezen is en niet te druk oogt. Maak gebruik van kleuren die passen bij de identiteit en het imago van het bedrijf.

6. Test en bewerk: Bekijk het logo regelmatig op verschillende schermformaten en pas het indien nodig aan. Vraag ook feedback aan anderen om te kijken of het logo de gewenste boodschap overbrengt.

7. Sla het logo op in verschillende formaten: Zorg ervoor dat je het logo opslaat in verschillende formaten en resoluties, zodat het geschikt is voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan print, web en sociale media.

Belangrijke ontwerpprincipes voor een goed logo

Bij het maken van een logo in Photoshop, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal ontwerpprincipes om een goed resultaat te bereiken. Hier zijn enkele belangrijke principes om in gedachten te houden:

1. Eenvoud: Houd het logo eenvoudig en vermijd te veel complexiteit. Een eenvoudig logo is gemakkelijk te herkennen en te onthouden.

2. Herkenbaarheid: Zorg ervoor dat het logo direct herkenbaar is en de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Maak gebruik van unieke en onderscheidende elementen.

3. Originaliteit: Vermijd het gebruik van cliché-ontwerpen en maak iets unieks dat opvalt tussen de concurrentie. Dit zal helpen om het merk te onderscheiden.

4. Schaalbaarheid: Zorg ervoor dat het logo schaalbaar is en er goed uitziet op verschillende formaten, zowel klein als groot.

5. Consistentie: Zorg ervoor dat het logo in lijn is met de kernwaarden en het imago van het bedrijf. Zorg voor consistentie in het gebruik van kleuren, lettertypen en stijlen.

Tips en trucs voor het maken van een professioneel logo in Photoshop

Hier zijn enkele handige tips en trucs om je te helpen bij het maken van een professioneel logo in Photoshop:

1. Maak gebruik van lagen: Werk met verschillende lagen om het ontwerp gemakkelijk te bewerken en aan te passen. Dit stelt je ook in staat om elementen toe te voegen of te verwijderen zonder het hele ontwerp te hoeven wijzigen.

2. Experimenteer met tekst: Probeer verschillende lettertypes en -stijlen uit om te zien welke het beste bij het logo passen. Speel ook met de opmaak van de tekst, zoals de afstand tussen letters en regels, om het logo uniek te maken.

3. Gebruik kleuren op een slimme manier: Kies kleuren die passen bij de identiteit en het imago van het bedrijf. Maak gebruik van kleurenpsychologie om de gewenste boodschap over te brengen. Zorg er ook voor dat het logo er goed uitziet in zowel kleur als zwart-wit.

4. Maak gebruik van vormen en penselen: Experimenteer met verschillende vormen en penselen om visuele elementen aan het logo toe te voegen. Dit kan de originaliteit en creativiteit van het ontwerp vergroten.

5. Bewaar meerdere versies van het logo: Sla het logo op in verschillende versies, zoals een versie met transparante achtergrond, een versie in zwart-wit en een versie voor sociale media. Dit helpt bij een consistente uitstraling op verschillende platforms.

Alternatieven voor het maken van een logo in Photoshop

Hoewel Photoshop een krachtig en veelgebruikt programma is voor het maken van logo’s, zijn er ook andere software en online tools beschikbaar die je kunt gebruiken. Dit kan handig zijn als je geen toegang hebt tot Photoshop of als je liever met andere tools werkt. Hier zijn enkele populaire alternatieven:

1. Canva: Canva is een gebruiksvriendelijke online ontwerptool waarmee je eenvoudig logo’s kunt maken. Het heeft een breed scala aan sjablonen, lettertypen en afbeeldingen om uit te kiezen.

2. Adobe Illustrator: Illustrator is een ander grafisch ontwerpprogramma van Adobe dat speciaal is ontworpen voor het maken van vectorafbeeldingen, zoals logo’s. Het biedt geavanceerde tools en functies voor het maken van professionele ontwerpen.

3. CorelDRAW: CorelDRAW is een professionele ontwerptool die wordt gebruikt voor het maken van illustraties, logo’s en andere grafische ontwerpen. Het biedt een breed scala aan tools en functies en is vergelijkbaar met Photoshop en Illustrator.

4. LogoMaker: LogoMaker is een online tool waarmee je snel en eenvoudig logo’s kunt maken. Het heeft een intuïtieve interface en biedt tal van opties om aanpassingen te doen.

Als je geen ervaring hebt met grafisch ontwerp of als je liever het ontwerpproces uitbesteedt, kun je ook overwegen om een professionele ontwerper in te huren. Een professionele ontwerper kan ervoor zorgen dat het logo voldoet aan alle ontwerpprincipes en de gewenste boodschap overbrengt.

In conclusie, het maken van een logo in Photoshop biedt verschillende voordelen en mogelijkheden. Met de juiste tools, technieken en ontwerpprincipes kun je een professioneel en herkenbaar logo creëren dat de identiteit en waarden van het bedrijf weerspiegelt. Echter, als je geen toegang hebt tot Photoshop of liever met andere tools werkt, zijn er alternatieven beschikbaar die je kunnen helpen bij het maken van een logo.

Categories: Ontdekken 32 Logo Maken In Photoshop

LOGO MAKEN IN PHOTOSHOP - photoshop tutorial
LOGO MAKEN IN PHOTOSHOP – photoshop tutorial

Logo Maken Gratis

Logo maken gratis is een veelbesproken onderwerp in de designwereld. Veel mensen zijn op zoek naar manieren om een professioneel ogend logo te maken zonder daarvoor kosten te hoeven maken. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het proces van logo maken gratis en delen we enkele handige tips en tools om je op weg te helpen. Daarnaast zullen we de belangrijkste concepten en principes achter het maken van een succesvol logo bespreken.

Wat is een logo en waarom is het belangrijk?

Een logo is een grafisch symbool dat de identiteit van een merk vertegenwoordigt. Het is een visuele representatie van het merk en wordt gebruikt op verschillende marketingmaterialen zoals websites, visitekaartjes en verpakkingen. Een goed logo kan de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van een merk vergroten en een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Het belangrijkste doel van een logo is om de kernwaarden en boodschap van een merk uit te drukken. Het moet de juiste emoties en associaties oproepen bij het publiek. Daarom is het noodzakelijk om een goed doordacht ontwerp te maken dat de waarden van het merk weerspiegelt en aantrekkelijk is voor de doelgroep.

Waarom zou je een gratis logo maken?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor kiest om een gratis logo te maken. Een van de meest voor de hand liggende redenen is het feit dat het bespaart op kosten. Sommige mensen hebben niet het budget om een professionele ontwerper in te huren of te investeren in dure ontwerpsoftware. Daarom gaan ze zelf aan de slag met gratis tools en middelen om een logo te maken dat voldoet aan hun behoeften.

Een ander voordeel van het zelf maken van een logo is de creatieve vrijheid die het biedt. Door zelf aan de slag te gaan, kun je experimenteren met verschillende ideeën en concepten totdat je tevreden bent met het resultaat. Dit geeft je volledige controle over het ontwerp en stelt je in staat om je eigen unieke stempel op het logo te drukken.

Tips voor het maken van een gratis logo

Hoewel het mogelijk is om een logo gratis te maken, zijn er enkele belangrijke tips die je moet volgen om ervoor te zorgen dat je een professioneel ogend resultaat bereikt:

1. Houd het eenvoudig: Een eenvoudig logo is vaak effectiever en gemakkelijker te herkennen. Vermijd te veel complexe details en zorg ervoor dat het logo zowel in kleur als in zwart-wit goed leesbaar is.

2. Maak aantrekkelijke kleurkeuzes: Kleuren spelen een belangrijke rol in het vormgeven van de perceptie van een merk. Kies kleuren die passen bij de boodschap en waarden van je merk. Houd ook rekening met de psychologie van kleuren en welke emoties ze kunnen opwekken.

3. Let op de typografie: Typografie kan het karakter en de uitstraling van een logo beïnvloeden. Experimenteer met verschillende lettertypen en zorg ervoor dat de gekozen typografie goed leesbaar is op verschillende formaten.

4. Maak gebruik van online tools: Er zijn verschillende gratis online logo makers beschikbaar die je kunnen helpen bij het maken van een logo. Deze tools bieden vaak talloze sjablonen, pictogrammen en andere middelen om je op weg te helpen.

5. Ken je doelgroep: Het is belangrijk om te begrijpen voor wie je het logo maakt. Analyseer je doelgroep en pas het ontwerp aan op hun behoeften en voorkeuren. Een logo voor een kindermerk zal er bijvoorbeeld heel anders uitzien dan een logo voor een zakelijke dienstverlener.

Veelgestelde vragen over logo maken gratis

1. Kan ik een gratis logo maken dat professioneel oogt?

Ja, het is mogelijk om een professioneel ogend logo te maken met gratis middelen en tools. Het vergt echter wat tijd, moeite en creativiteit. Door de tips en principes in dit artikel te volgen, kun je een logo maken dat voldoet aan de standaarden en verwachtingen van een professioneel ontwerp.

2. Is het gebruik van gratis online logo makers veilig?

Hoewel er veilige en betrouwbare online logo makers zijn, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een tool. Lees reviews en onderzoek de reputatie van de logo maker voordat je persoonlijke gegevens of ontwerpen deelt.

3. Wat als ik geen ervaring heb met grafisch ontwerp?

Zelfs als je geen ervaring hebt met grafisch ontwerp, kun je nog steeds een logo maken met behulp van online tools en sjablonen. Deze tools zijn vaak intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor ze toegankelijk zijn voor beginners.

4. Kan ik een gratis logo gebruiken voor commerciële doeleinden?

Ja, je kunt een gratis logo gebruiken voor commerciële doeleinden, maar het is belangrijk om de gebruiksvoorwaarden te controleren. Sommige gratis tools kunnen beperkingen hebben op het commerciële gebruik van de gemaakte logo’s.

Conclusie

Het maken van een gratis logo kan een uitdagende maar lonende taak zijn. Met de juiste tips, tools en middelen kun je een professioneel ogend logo maken dat past bij de identiteit van je merk. Onthoud dat een logo een belangrijk onderdeel is van je branding en het waard is om tijd en moeite te investeren om het goed te doen. Volg de concepten en principes die in dit artikel zijn besproken en creëer een logo waar je trots op kunt zijn.

FAQ

1. Kan ik een gratis logo maken dat professioneel oogt?
2. Is het gebruik van gratis online logo makers veilig?
3. Wat als ik geen ervaring heb met grafisch ontwerp?
4. Kan ik een gratis logo gebruiken voor commerciële doeleinden?

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen bij het begrijpen van het proces van logo maken gratis en ben je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met het maken van een logo. Veel succes!

Make 3D Logo In Photoshop

Hoe maak je een 3D-logo in Photoshop: Een uitgebreide handleiding

Introductie

Een logo is een essentieel onderdeel van de merkidentiteit van een bedrijf. Het kan een krachtige visuele boodschap overbrengen en de herkenbaarheid van een merk vergroten. Met behulp van Adobe Photoshop, een populaire grafische ontwerpsoftware, kun je indrukwekkende 3D-logo’s maken die de aandacht trekken. In deze handleiding zullen we je stap voor stap begeleiden bij het maken van een 3D-logo in Photoshop, en enkele belangrijke concepten en principes uitleggen.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je begint met het maken van je 3D-logo, is het belangrijk om enkele voorbereidende stappen te volgen. Allereerst moet je nadenken over het concept en het ontwerp van je logo. Het is raadzaam om verschillende schetsen te maken om een idee te krijgen van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Stap 2: Het maken van de basisvorm

Zodra je een duidelijk concept hebt voor je logo, kun je beginnen met het maken van de basisvorm in Photoshop. Open Photoshop en maak een nieuw document aan met de gewenste afmetingen en resolutie. Gebruik de verschillende gereedschappen en vormen in Photoshop om de basisvorm van je logo te creëren. Zorg ervoor dat je de juiste kleuren en lettertypen gebruikt die passen bij de identiteit van je merk.

Stap 3: Het toevoegen van diepte en schaduwen

Om je logo er echt 3D uit te laten zien, is het belangrijk om diepte en schaduwen toe te voegen. Dit kan worden bereikt door het gebruik van lagen en laagstijlen in Photoshop. Experimenteer met verschillende schaduweffecten en lichtbronnen om het gewenste 3D-effect te creëren. Wees geduldig en neem de tijd om de juiste balans te vinden tussen de diepte en de schaduwen.

Stap 4: Het toevoegen van texturen en details

Om je logo er realistischer uit te laten zien, kun je texturen en details toevoegen. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van texturen uit foto’s of door het creëren van je eigen texturen in Photoshop. Experimenteer met verschillende overlays en blend modes om de gewenste effecten te bereiken. Zorg ervoor dat de texturen en details passen bij de boodschap en identiteit van je merk.

Stap 5: Het finaliseren van je 3D-logo

Nadat je tevreden bent met het basisontwerp, de diepte, schaduwen, texturen en details, is het tijd om je 3D-logo te finaliseren. Zorg ervoor dat je alle lagen samenvoegt en het logo exporteert in het gewenste bestandsformaat en de gewenste grootte. Bewaar het logo op een veilige plaats en houd een kopie van het originele Photoshop-bestand voor eventuele toekomstige aanpassingen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s) over het maken van een 3D-logo in Photoshop:

1. Is Photoshop de beste software om een 3D-logo te maken?
Hoewel Photoshop een krachtige tool is voor het maken van grafische ontwerpen, zijn er ook andere softwareopties beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor 3D-ontwerp, zoals Adobe Illustrator en Blender. Het hangt allemaal af van je persoonlijke voorkeur en het gewenste resultaat.

2. Moet ik technische kennis hebben om een 3D-logo te maken in Photoshop?
Enige basiskennis van Photoshop is handig, maar je hoeft geen expert te zijn om een 3D-logo te maken. Door tutorials te volgen en te experimenteren, kun je de nodige vaardigheden ontwikkelen om indrukwekkende 3D-logo’s te maken.

3. Kan ik mijn 3D-logo aanpassen na het maken ervan?
Ja, een van de voordelen van het werken met Photoshop is dat je je logo gemakkelijk kunt aanpassen en bijwerken. Het bewaren van het originele Photoshop-bestand stelt je in staat om wijzigingen aan te brengen en varianten van je logo te maken zonder kwaliteitsverlies.

Conclusie

Het maken van een 3D-logo in Photoshop kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste kennis en vaardigheden kun je verbluffende resultaten behalen. Door de stappen in deze handleiding te volgen en te experimenteren met verschillende technieken, kun je een 3D-logo creëren dat de identiteit van je merk versterkt en de aandacht trekt. Wees geduldig, geef niet op en blijf oefenen om je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Thiết Kế Logo Bằng Photoshop Cs6

Thiết kế logo bằng Photoshop CS6: Een Diepgaande Gids

Inleiding

Het ontwerpen van een uniek logo is een cruciale stap voor elk bedrijf of merk. Een goed ontworpen logo kan helpen bij het creëren van merkidentiteit en het opbouwen van merkherkenning. Photoshop CS6 is een krachtige tool die veel gebruikt wordt door grafisch ontwerpers en creatieve professionals voor logo-ontwerp. In dit artikel zullen we diep ingaan op het proces van het maken van een logo met behulp van Photoshop CS6 en belangrijke overwegingen die moeten worden genomen. Laten we beginnen!

Stap 1: Onderzoek en conceptontwikkeling

Voordat we beginnen met het ontwerpen van een logo, is het essentieel om een grondig onderzoek te doen naar het bedrijf of merk waarvoor het logo wordt gemaakt. Begrijp de waarden, doelgroep en identiteit van het merk. Dit helpt bij het bepalen van de stijl, kleuren en typografie die het beste passen bij het merk.

Na het onderzoek is het tijd voor conceptontwikkeling. Brainstorm over verschillende ideeën en schets ruwe ontwerpen op papier voordat je naar de computer gaat. Dit helpt bij het visualiseren van verschillende mogelijkheden en het verkennen van creatieve richtingen.

Stap 2: Het instellen van het canvas

Open Photoshop CS6 en maak een nieuw document met de gewenste afmetingen en resolutie voor het logo. Het wordt aanbevolen om een transparante achtergrond te gebruiken, zodat het logo gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende marketingmaterialen.

Stap 3: Kies de juiste typografie

Typografie speelt een cruciale rol in logo-ontwerp. Kies een lettertype dat past bij de stijl en de uitstraling die je wilt bereiken. Experimenteer met verschillende lettertypes en pas hun grootte, positie en kleur aan om het gewenste effect te bereiken. Houd rekening met de leesbaarheid en zorg ervoor dat de teksten goed leesbaar zijn, zelfs bij kleinere formaten.

Stap 4: Creëer een passend kleurenschema

Kleuren hebben een diepgaand effect op de perceptie en de emoties die een logo oproept. Selecteer zorgvuldig een kleurenpalet dat het merk vertegenwoordigt en een positieve indruk achterlaat. Experimenteer met verschillende kleurencombinaties en let op contrast en harmonie. Photoshop CS6 biedt talloze tools om kleuren te manipuleren en aan te passen, waaronder het gebruik van kleurverlopen en aanpassingslagen.

Stap 5: Iconen en illustraties toevoegen

Een logo kan ook grafische elementen bevatten, zoals iconen of illustraties, om de boodschap of bedrijfsactiviteiten te versterken. Deze elementen kunnen worden gemaakt met behulp van de krachtige tekentools van Photoshop CS6, zoals de Pen-tool en vormlagen. Zorg ervoor dat de iconen en illustraties passen bij de stijl en uitstraling van het logo.

Stap 6: Optimalisatie en exporteren

Zodra het logo is voltooid, is het belangrijk om het te optimaliseren voor verschillende toepassingen en formaten. Het logo moet scherp en goed leesbaar zijn, zelfs op kleine formaten of bij afdrukken. Photoshop CS6 biedt functies zoals laagstijlen, bijsnijden en opslaan voor web om het logo te optimaliseren.

Exporteer het logo in verschillende bestandsformaten, zoals PNG en SVG, zodat het gemakkelijk kan worden gebruikt op verschillende digitale en printmaterialen zonder kwaliteitsverlies.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een logo maken in Photoshop CS6?

Ja, met Photoshop CS6 kun je een logo ontwerpen. Het biedt krachtige tools voor tekst, typografie, kleurbewerking en grafische elementen die kunnen worden gebruikt om unieke logo’s te creëren. Het is echter belangrijk op te merken dat Adobe Illustrator vaak wordt aanbevolen voor het ontwerpen van logo’s vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit van vectorafbeeldingen.

2. Welke bestandsindeling moet ik gebruiken voor mijn logo?

Het is raadzaam om het logo op te slaan in verschillende bestandsindelingen, zoals PNG en SVG. PNG is geschikt voor gebruik op het web en behoudt een goede beeldkwaliteit met transparante achtergrond. SVG is een vectorafbeeldingsformaat dat schaalbaar is zonder verlies van kwaliteit en kan worden gebruikt voor afdrukken en andere toepassingen.

3. Moet ik Photoshop CS6 gebruiken of is er een nieuwere versie beschikbaar?

Hoewel Photoshop CS6 nog steeds bruikbaar is voor logo-ontwerp, wordt het aanbevolen om de nieuwste versie van Photoshop te gebruiken om te profiteren van verbeterde functies en prestaties. Adobe biedt regelmatig updates en nieuwe versies van Photoshop met geavanceerdere gereedschappen en technologieën.

Conclusie

Het ontwerpen van een logo met behulp van Photoshop CS6 biedt veel mogelijkheden om unieke en opvallende logo’s te maken. Door het volgen van de juiste stappen en het nemen van de nodige overwegingen, kun je een logo creëren dat de identiteit van het merk weerspiegelt en de doelgroep aanspreekt. Vergeet niet om rekening te houden met de vereisten van verschillende toepassingen en formaten bij het optimaliseren en exporteren van het logo. We wensen je veel succes bij het ontwerpen van je eigen logo!

Bronnen:
– Een logo maken in Photoshop: Doe het niet! – Birdie Design
– How to Make a Logo in Photoshop: Best Video Tutorials to …
– Een logo maken – Adobe Support

Details 40 logo maken in photoshop

Simple Logo Design In Photoshop | Photoshop Tutorial - Youtube
Simple Logo Design In Photoshop | Photoshop Tutorial – Youtube
Hoe Maak Je Mijn Logo - Photoshop Cc Tutorial - Youtube
Hoe Maak Je Mijn Logo – Photoshop Cc Tutorial – Youtube
Sticker Met Logo - Photoshop Tutorial Nl - Youtube
Sticker Met Logo – Photoshop Tutorial Nl – Youtube
Een Logo Maken In Photoshop: Doe Het Niet! - Birdie Design
Een Logo Maken In Photoshop: Doe Het Niet! – Birdie Design
How To: Je Eigen Logo Maken In Photoshop - Youtube
How To: Je Eigen Logo Maken In Photoshop – Youtube
Lerenontwerpen - Logo Design, De Basisprincipes - Youtube
Lerenontwerpen – Logo Design, De Basisprincipes – Youtube

See more here: p1.paulantonybuilders.com

Learn more about the topic logo maken in photoshop.

See more: blog https://p1.paulantonybuilders.com/category/nieuws

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *