Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Beste Darters Op Dit Moment: Wie Domineert De Dartwereld?

De Beste Darters Op Dit Moment: Wie Domineert De Dartwereld?

The greatest 9 darters in World Darts Championships history!

De Beste Darters Op Dit Moment: Wie Domineert De Dartwereld?

The Greatest 9 Darters In World Darts Championships History!

Keywords searched by users: beste darters op dit moment wereldranglijst darts bdo, speelschema darts vanavond, wereldranglijst darts 2023, wereldranglijst darts vrouwen, beste belgische darters, darts finale, bekende darters, wk darts op tv vandaag

1. De wereldranglijst

De wereldranglijst in het darten is een belangrijke indicator van de prestaties van spelers over de hele wereld. Het biedt inzicht in de rankings en de positie van spelers ten opzichte van elkaar. De ranglijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van de resultaten van toernooien en wedstrijden.

Op dit moment zijn er twee belangrijke dartsbonden die hun eigen wereldranglijsten hebben: de BDO (British Darts Organisation) en de PDC (Professional Darts Corporation). De ranglijsten van de BDO en de PDC staan vaak los van elkaar, maar sommige spelers spelen in beide bonden en hebben dus een ranking in zowel de BDO als de PDC.

De wereldranglijst is opgebouwd op basis van een puntensysteem. Spelers verdienen punten op basis van hun prestaties in verschillende toernooien. Hoe verder ze komen in een toernooi en hoe groter het toernooi, des te meer punten ze verdienen. De spelers worden gerangschikt op basis van hun totale aantal punten.

Het is belangrijk op te merken dat de wereldranglijst constant verandert, omdat nieuwe toernooien worden gespeeld en oude toernooien verlopen. Spelers kunnen dus stijgen of dalen op de ranglijst, afhankelijk van hun prestaties in deze toernooien.

2. Phil Taylor – De beste darter aller tijden

Phil Taylor wordt door velen beschouwd als de beste darter aller tijden. Hij heeft een indrukwekkend palmares en heeft gedurende zijn carrière talloze titels gewonnen. Taylor heeft meer dan 200 professionele toernooien gewonnen, waaronder 16 keer het Wereldkampioenschap. Hij heeft ook het record voor de hoogste gemiddelde score in een televisiewedstrijd, namelijk 118.66 punten per beurt.

Taylor is vooral bekend om zijn ongelooflijke precisie en consistentie. Zijn techniek is vlekkeloos en hij is zeer bedreven in het vinden van de juiste triples en dubbels. Hij staat bekend om zijn vermogen om onder druk te presteren en cruciale dubbels te raken op belangrijke momenten.

Hoewel Taylor officieel met pensioen is gegaan in 2018, blijft hij een legendarische figuur in de dartsport en zijn er maar weinig spelers die zijn prestaties kunnen evenaren.

3. De beste darters van dit moment

Op dit moment zijn er verschillende darters die tot de absolute top behoren. Een van de meest opvallende namen is Michael van Gerwen, afkomstig uit Nederland. Van Gerwen heeft een indrukwekkende carrière en heeft talloze grote titels gewonnen, waaronder het Wereldkampioenschap en de Premier League. Hij staat bekend om zijn agressieve speelstijl, krachtige worp en zijn vermogen om hoge scores te halen.

Een andere opkomende ster is Gerwyn Price uit Wales. Hij staat bekend om zijn sterke mentale spel en zijn vermogen om onder druk te presteren. Price is onlangs de nummer één van de wereldranglijst geworden en heeft laten zien dat hij zeer moeilijk te verslaan is.

Naast Van Gerwen en Price zijn er nog tal van andere getalenteerde darters die tot de beste van de wereld behoren, zoals Peter Wright, Gary Anderson, Nathan Aspinall en Rob Cross. Deze spelers hebben allemaal indrukwekkende prestaties geleverd en zijn constant te vinden in de top van de wereldranglijst.

4. Het salaris van professionele darters

Het salaris van professionele darters kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van hun prestaties, populariteit en sponsordeals. Topspelers kunnen echter aanzienlijke bedragen verdienen, zowel via toernooiprijzengeld als via sponsorcontracten.

Grote toernooien, zoals het Wereldkampioenschap en de Premier League, bieden vaak aanzienlijke prijzenpotten. De winnaar van het Wereldkampioenschap kan bijvoorbeeld meer dan 500.000 euro winnen. Daarnaast kunnen spelers ook prijzengeld verdienen door het bereiken van bepaalde fases van het toernooi.

Sponsordeals zijn ook een belangrijke inkomstenbron voor professionele darters. Merken willen vaak geassocieerd worden met succesvolle spelers en bieden hen contracten aan. Deze contracten kunnen variëren van kledingsponsorships tot persoonlijke endorsements.

Het is echter belangrijk op te merken dat het grootste deel van het geld in de dartsport wordt verdiend door een klein percentage van de topdarters. Voor de meeste spelers is het moeilijk om volledig van het darten te leven en moeten ze andere inkomstenbronnen hebben.

5. Het overlijden van Toon Greebe, voormalig WK-deelnemer

Helaas is Toon Greebe, een voormalig WK-deelnemer, op 35-jarige leeftijd overleden. Greebe was een veelbelovende Nederlandse darter en had deelgenomen aan het Wereldkampioenschap van de BDO, een van de grootste dartstoernooien ter wereld.

Het nieuws van Greebe’s overlijden heeft de dartswereld diep geschokt en er zijn veel eerbetonen gebracht aan de voormalige speler. Greebe wordt herinnerd als een getalenteerde darter en zijn overlijden is een tragisch verlies voor de dartsgemeenschap.

6. Meer informatie over Phil Taylor, een legendarische darter

Phil Taylor is een legendarische darter die zijn stempel heeft gedrukt op de sport. Hij wordt vaak beschouwd als de beste darter aller tijden en zijn prestaties zijn ongeëvenaard.

Taylor begon zijn professionele carrière in de jaren 90 en zijn dominantie werd al snel duidelijk. Hij won zijn eerste Wereldkampioenschap in 1995 en ging door met winnen tot en met 2013. In totaal heeft hij maar liefst 16 wereldtitels op zijn naam staan.

Wat Taylor onderscheidt van andere spelers is zijn vermogen om onder druk te presteren en zijn consistente hoge niveaus van scoren. Hij is een perfectionist en werkte hard aan zijn techniek en mentale spel.

Naast zijn indrukwekkende prestaties op het podium is Taylor ook betrokken geweest bij verschillende liefdadigheids- en jeugdinitiatieven. Hij heeft zijn passie voor de sport overgedragen op de volgende generatie darters en wordt gerespecteerd als een ware ambassadeur van het darten.

In 2018 nam Taylor afscheid van de professionele dartsport, maar zijn nalatenschap zal nog vele jaren voortleven. Hij heeft de dartsport op de kaart gezet en zijn succes heeft een grote invloed gehad op de populariteit van het spel over de hele wereld.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste website voor het bekijken van de wereldranglijst van darts?

Een goede website om de actuele wereldranglijst van darts te bekijken is Flashscore.nl. Hier vind je een overzicht van de rankings en kun je zien hoe spelers gepositioneerd zijn ten opzichte van elkaar.

2. Is er vanavond een darts speelschema op tv?

Voor het speelschema van darts vanavond op tv kun je het beste de lokale tv-gids raadplegen. Hier vind je informatie over welke wedstrijden er worden uitgezonden en op welke zenders.

3. Hoe ziet de wereldranglijst darts eruit in 2023?

Het is moeilijk om precies te voorspellen hoe de wereldranglijst darts eruit zal zien in 2023, aangezien deze constant verandert op basis van de prestaties van spelers. Het is echter veilig om aan te nemen dat spelers zoals Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright en Gary Anderson waarschijnlijk nog steeds in de top zullen staan.

4. Is er een aparte wereldranglijst voor darts vrouwen?

Ja, er is ook een aparte wereldranglijst voor darts vrouwen. Deze ranglijst rangschikt de prestaties van vrouwelijke darters en geeft inzicht in de beste vrouwelijke spelers van de wereld.

5. Wie zijn de beste Belgische darters?

Enkele van de beste Belgische darters zijn Dimitri Van den Bergh, Kim Huybrechts en Ronny Huybrechts. Deze spelers hebben indruk gemaakt op nationaal en internationaal niveau en behoren tot de top van de Belgische darts.

6. Wanneer is de darts finale?

De datum van de darts finale varieert afhankelijk van het specifieke toernooi. Grote toernooien zoals het Wereldkampioenschap en de Premier League hebben hun eigen finales, die meestal aan het einde van het toernooi plaatsvinden. Het is het beste om de specifieke toernooikalender te raadplegen om de datum van de finale te achterhalen.

7. Wie zijn enkele bekende darters?

Enkele bekende darters zijn Phil Taylor, Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright, Gary Anderson, Nathan Aspinall, Rob Cross en Raymond van Barneveld. Deze spelers hebben allemaal indrukwekkende prestaties geleverd en zijn bekend in de dartswereld.

8. Is het Wereldkampioenschap darts vandaag op tv?

Om te controleren of het Wereldkampioenschap darts vandaag op tv is, kun je het beste de tv-gids raadplegen of de website van de omroep die de uitzendingen verzorgt. Hier vind je alle informatie over welke wedstrijden er worden uitgezonden en op welke tijdstippen.

Categories: Top 52 Beste Darters Op Dit Moment

The greatest 9 darters in World Darts Championships history!
The greatest 9 darters in World Darts Championships history!

Wereldranglijst Darts Bdo

Wereldranglijst Darts BDO: Alles wat je moet weten

In de wereld van darten is de Wereldranglijst BDO (British Darts Organisation) een belangrijke maatstaf voor de prestaties van professionele darters. Deze ranglijst geeft een overzicht van de beste darters ter wereld, gebaseerd op hun prestaties in verschillende BDO-toernooien. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de wereldranglijst darts BDO, de spelers die erop staan en de betekenis ervan binnen de dartswereld.

Wat is de wereldranglijst darts BDO?

De wereldranglijst darts BDO is een systematische rangschikking van professionele darters die deelnemen aan toernooien georganiseerd door de BDO. Deze ranglijst is bedoeld om de prestaties van darters te beoordelen en een overzicht te geven van wie op dat moment de beste spelers zijn.

De ranglijst wordt bepaald aan de hand van een puntensysteem. Elke BDO-wedstrijd heeft een bepaalde hoeveelheid punten die een speler kan verdienen, afhankelijk van zijn prestatie in het toernooi. Hoe verder een speler komt in het toernooi, hoe meer punten hij verdient. Deze punten worden opgeteld en vormen de totale score van een speler in de wereldranglijst darts BDO.

De beste spelers ter wereld

De wereldranglijst darts BDO bevat enkele van de meest getalenteerde darters ter wereld. Onder deze spelers vind je legendes zoals Phil Taylor, die vele jaren als nummer één heeft gestaan. Phil Taylor wordt algemeen beschouwd als een van de grootste darters aller tijden en heeft talloze titels en records op zijn naam staan. Zijn dominantie in het darten heeft vele andere spelers geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen.

Naast Phil Taylor zijn er ook andere grote namen die hoog op de wereldranglijst darts BDO hebben gestaan. Denk bijvoorbeeld aan spelers als Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Gary Anderson. Deze spelers hebben stuk voor stuk indrukwekkende prestaties geleverd en hebben veel bijgedragen aan de populariteit van de sport.

Wat betekent de wereldranglijst darts BDO?

De wereldranglijst darts BDO is van groot belang, zowel voor de spelers als voor de fans. Voor spelers is het doel om zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen en uiteindelijk de nummer één positie te bereiken. Deze positie geeft erkenning en status binnen de dartswereld en opent deuren naar prestigieuze toernooien en lucratieve sponsordeals.

Voor fans biedt de wereldranglijst darts BDO een referentiepunt bij het vergelijken van spelers en het voorspellen van wedstrijdresultaten. Het geeft hen ook een overzicht van wie op dat moment in vorm is en welke spelers mogelijk kans maken op het winnen van grote toernooien.

FAQs

Q: Hoe vaak wordt de wereldranglijst darts BDO bijgewerkt?
A: De wereldranglijst darts BDO wordt regelmatig bijgewerkt, meestal na elk toernooi. Dit zorgt ervoor dat de ranglijst altijd up-to-date is en de recente prestaties van spelers weerspiegelt.

Q: Wat is het hoogste aantal punten dat een speler kan verdienen in de wereldranglijst darts BDO?
A: Het hoogste aantal punten dat een speler kan verdienen, hangt af van het type toernooi. Grotere toernooien, zoals het BDO Wereldkampioenschap, hebben meer punten te verdienen dan kleinere toernooien.

Q: Hoe lang blijven de behaalde punten op de wereldranglijst darts BDO geldig?
A: Punten behaald op de wereldranglijst darts BDO blijven meestal één jaar geldig. Na een jaar worden de punten van een speler uit het voorgaande jaar automatisch verminderd, wat betekent dat ze hun prestaties moeten blijven verbeteren om hun positie te behouden.

Q: Is de wereldranglijst darts BDO de enige ranglijst in het professionele darten?
A: Nee, naast de wereldranglijst darts BDO is er ook de PDC Order of Merit. Deze ranglijst wordt gebruikt door de PDC (Professional Darts Corporation) en is gebaseerd op de prestaties in PDC-toernooien. Terwijl de BDO de traditionele variant van het darten vertegenwoordigt, is de PDC bekend om zijn hogere prijzengeld en grotere populariteit.

Conclusie

De wereldranglijst darts BDO is een belangrijk onderdeel van de dartswereld, waarbij de prestaties van professionele darters worden geëvalueerd en gerangschikt. Het biedt spelers doelen om na te streven en geeft fans inzicht in de beste spelers op dat moment. Met namen als Phil Taylor en Raymond van Barneveld heeft de wereldranglijst darts BDO enkele van de grootste legendes in de sport voortgebracht. Als je geïnteresseerd bent in professioneel darten, is het raadplegen van de wereldranglijst darts BDO zeker de moeite waard.

Speelschema Darts Vanavond

Speelschema Darts Vanavond: Gids, Informatie en FAQ

Darts is een populaire sport in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen kijkers. Voor fans die willen weten wanneer hun favoriete spelers in actie zullen zijn, is het speelschema van groot belang. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op het speelschema van darts vanavond, inclusief gedetailleerde informatie over verschillende spelers, ranglijsten en veelgestelde vragen. Laten we beginnen!

## Inleiding tot Darts

Darts is een precisiesport waarbij spelers kleine pijltjes gooien naar een dartbord. Het spel wordt gespeeld door spelers van over de hele wereld en heeft zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn verschillende dartsorganisaties, waaronder de PDC (Professional Darts Corporation) en de BDO (British Darts Organization), die toernooien en competities organiseren.

## Het Speelschema van Darts Vanavond

Het speelschema van darts vanavond verwijst naar de line-up van wedstrijden die gepland staan voor de avond. Dit schema kan variëren, afhankelijk van het toernooi en de competitie waarin de spelers deelnemen. Een handige bron om het actuele speelschema van darts te vinden is de officiële website van de PDC of andere sportnieuwssites die gespecialiseerd zijn in darts.

## Belangrijke Spelers in de Darts Wereld

Er zijn veel getalenteerde spelers in de wereld van darts, maar enkelen hebben zich onderscheiden als ware legendes in de sport. Hier zijn enkele van de belangrijkste spelers die je moet kennen:

1. Phil Taylor: Phil Taylor wordt beschouwd als een van de beste darters aller tijden. Hij heeft in totaal 16 wereldtitels gewonnen en domineerde het dartslandschap gedurende vele jaren. Taylor staat bekend om zijn precisie en consistentie.

2. Michael van Gerwen: Michael van Gerwen is momenteel een van de meest succesvolle spelers in het professionele darts. Hij heeft meerdere wereldtitels gewonnen en staat bekend om zijn explosieve speelstijl en hoge scores.

3. Raymond van Barneveld: Raymond van Barneveld is een Nederlandse dartsspeler die bekend staat om zijn karakteristieke worp en emotionele speelstijl. Hij heeft in totaal vijf wereldtitels gewonnen en heeft veel bijgedragen aan de populariteit van darts in Nederland.

4. Gary Anderson: Gary Anderson is een Schotse darter die bekend staat om zijn vloeiende worp en consistentie. Hij heeft meerdere grote toernooien gewonnen en wordt vaak beschouwd als een van de moeilijkste spelers om tegen te spelen.

5. Peter Wright: Peter Wright, bijgenaamd “Snakebite”, is een Schotse darter met een opvallend uiterlijk dankzij zijn kleurrijke kleding en hanenkam. Hij heeft talrijke titels gewonnen en staat bekend om zijn extravagante persoonlijkheid.

Dit zijn slechts enkele van de vele getalenteerde spelers in de dartsport. Het speelschema van darts vanavond kan je in staat stellen om enkelen van hen in actie te zien.

## De Wereldranglijst van Darts

Om de prestaties van de spelers bij te houden en hun rang te bepalen, wordt er een wereldranglijst van darts bijgehouden. Dit is een overzicht van de beste spelers op basis van hun prestaties in verschillende toernooien. De wereldranglijst wordt regelmatig bijgewerkt en is te vinden op de officiële website van de PDC. Het bekijken van de wereldranglijst kan helpen bij het voorspellen van welke spelers vanavond in actie kunnen komen op basis van hun huidige ranking.

## Veelgestelde Vragen

1. Wat verdienen professionele darters aan salaris?
Het salaris van professionele darters varieert afhankelijk van hun prestaties en sponsorcontracten. Topspelers kunnen miljoenen verdienen aan prijzengeld en sponsordeals.

2. Zijn er nog andere toernooien buiten de PDC en BDO?
Ja, er zijn verschillende andere dartsorganisaties die toernooien organiseren, zoals de WDF (World Darts Federation) en de WDDA (World Disability Darts Association).

3. Wat is de beste leg ooit gespeeld?
Er zijn veel legendarische legs in de geschiedenis van darts, maar een van de meest memorabele is de finale van het PDC Wereldkampioenschap in 2013 tussen Phil Taylor en Michael van Gerwen. Deze leg wordt vaak beschouwd als een van de beste ooit door de hoge scores en spannende wendingen.

4. Hoe kan ik kaartjes krijgen voor een darts evenement?
Kaartjes voor darts evenementen kunnen meestal worden gekocht via de officiële website van het desbetreffende toernooi. We raden aan om vroeg te reserveren, omdat de kaartjes snel uitverkocht kunnen zijn.

5. Is er recent nieuws over darts?
Voor het laatste nieuws over darts kun je terecht op sportnieuwssites, dartsspecifieke websites en sociale mediaaccounts van spelers en organisaties.

Dit waren enkele veelgestelde vragen over darts. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het begrijpen van het speelschema van darts vanavond en je meer inzicht heeft gegeven in de sport. Geniet van de actie en veel plezier met kijken naar de beste darters ter wereld!

Wereldranglijst Darts 2023

De Wereldranglijst Darts 2023: Een Diepgaande Gids

Inleiding

Darts, een sport die bekend staat om zijn nauwkeurigheid en concentratie, heeft de afgelopen jaren wereldwijd aan populariteit gewonnen. Het is een spel dat zowel professioneel als recreatief wordt gespeeld en waarbij spelers hun vaardigheden en precisie moeten tonen om de begeerde topposities op de wereldranglijst te bereiken. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op de wereldranglijst darts 2023, waarbij we gedetailleerde informatie verstrekken en specifieke concepten uitleggen.

Over de Wereldranglijst Darts

De wereldranglijst darts is een uitgebreide lijst van spelers die punten hebben verdiend op basis van hun prestaties in verschillende professionele dartstoernooien over de hele wereld. Deze ranglijst is van cruciaal belang omdat het de status van een speler weergeeft en bepaalt of hij of zij in aanmerking komt voor belangrijke toernooien en evenementen. De wereldranglijst wordt regelmatig bijgewerkt en herzien op basis van de prestaties van de spelers in de recente toernooien.

Om een plek op de wereldranglijst te verdienen, moeten spelers punten scoren door deel te nemen aan en te presteren in erkende dartstoernooien. Hoe hoger de positie op de ranglijst, hoe groter de kans voor de speler om uitgenodigd te worden voor prestigieuze evenementen, zoals het wereldkampioenschap darts en andere nationale en internationale kampioenschappen.

De wereldranglijst darts is verdeeld in verschillende categorieën, zoals de Professional Darts Corporation (PDC) ranglijst en de British Darts Organisation (BDO) ranglijst. Deze organisaties hebben elk hun eigen punten- en rangschikkingssysteem, waardoor spelers in staat worden gesteld om in beide circuits te concurreren en punten te verdienen.

Top Darters in de Wereldranglijst

Als we naar de wereldranglijst darts 2023 kijken, kunnen we niet anders dan de toonaangevende spelers in deze sport erkennen. Phil Taylor, een van de grootste dartslegendes aller tijden, domineerde de sport jarenlang en bezet nog steeds een ereplaats op de ranglijst. Met zijn ongeëvenaarde prestaties en talloze titels heeft Taylor zijn stempel gedrukt op de dartswereld en een erfenis achtergelaten waar jongere spelers naar streven.

Naast Taylor zijn er nog vele andere getalenteerde spelers die hoog scoren op de wereldranglijst darts. Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright en Rob Cross zijn enkele namen die bekendheid hebben verworven in de dartswereld vanwege hun consistente prestaties en vaardigheden. Deze spelers hebben de sport naar nieuwe hoogten gebracht en zijn rolmodellen geworden voor aspirant-darters over de hele wereld.

Belangrijke Dartstoernooien

Op weg naar de top van de wereldranglijst darts hebben spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende belangrijke dartstoernooien. Deze toernooien worden vaak georganiseerd door zowel de PDC als de BDO en bieden spelers de kans om punten te verdienen en hun vaardigheden te tonen tegenover de beste darters ter wereld.

Het wereldkampioenschap darts, georganiseerd door de PDC, wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze evenementen in de dartswereld. Dit toernooi brengt de beste spelers ter wereld samen en is een hoogtepunt van het dartseizoen. Elk jaar zijn de ogen van dartfans over de hele wereld gericht op het wereldkampioenschap, waar competitie, spanning en grote prijzengelden samenkomen.

Naast het wereldkampioenschap zijn er tal van andere belangrijke dartstoernooien, zoals de Premier League Darts, de World Matchplay, de World Grand Prix en de Grand Slam of Darts. Deze toernooien bieden niet alleen een platform voor competitie, maar ook een kans voor spelers om zich te meten met de besten en zo hun positie op de wereldranglijst te versterken.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de Professional Darts Corporation (PDC)?

De PDC is een van de belangrijkste organisaties in de professionele dartswereld. Ze organiseren een reeks toernooien en zijn verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de wereldranglijst darts. De topdartspelers zijn voornamelijk geassocieerd met de PDC en hun prestaties in de door de PDC georganiseerde evenementen tellen mee voor de wereldranglijst.

2. Wat is de British Darts Organisation (BDO)?

De BDO is een andere belangrijke organisatie in de dartswereld en organiseert ook een reeks dartstoernooien. Hoewel de BDO historisch gezien een prominente rol heeft gespeeld in het darten, zijn de toonaangevende spelers tegenwoordig voornamelijk geassocieerd met de PDC. De BDO ranglijst is echter nog steeds relevant en biedt spelers de mogelijkheid om punten te verdienen en hun vaardigheden te tonen.

Conclusie

De wereldranglijst darts 2023 is van groot belang voor professionele darters en helpt hen hun status en positie in de sport te bepalen. Het vertegenwoordigt het harde werk, de vaardigheden en de consistentie van de darters en is een reflectie van hun prestaties in verschillende toernooien over de hele wereld. Met spelers als Phil Taylor, Michael van Gerwen en Gary Anderson die de allesbepalende ranglijst bevolken, is het duidelijk dat darts een sport is die zich snel ontwikkelt en wereldwijd steeds populairder wordt.

Referenties:
– “Wereldranglijst – Darts.” FlashScore. Geraadpleegd op .
– “Beste Darters Top 10 aller tijden: Phil Taylor de …” WK Darts. Geraadpleegd op .
– “Nagenieten van dartsfinale: ‘Dit was de beste leg ooit …” NOS. Geraadpleegd op .
– “Dit verdient een professioneel darter aan salaris.” DartsKing. Geraadpleegd op .
– “Darter Toon Greebe, tweevoudig deelnemer aan WK, op …” AD.nl. Geraadpleegd op .
– “Phil Taylor (darter).” Wikipedia. Geraadpleegd op .

Top 32 beste darters op dit moment

Wéér Net Niet Voor Christian Kist: Nederlandse Darter Strandt In Halve  Finale Players Championship | Darts | Ad.Nl
Wéér Net Niet Voor Christian Kist: Nederlandse Darter Strandt In Halve Finale Players Championship | Darts | Ad.Nl

See more here: p1.paulantonybuilders.com

Learn more about the topic beste darters op dit moment.

See more: https://p1.paulantonybuilders.com/category/nieuws

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *